fo016471: Jubilarissen BTB-afdeling Turnhout - Thibau, R.
"Zwart-witfoto van groep jubilarissen van de BTB-afdeling Turnhout, jaren 1930. Groepsfoto met o.a. Staf Laroche, Louis Major en J. Geenens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"