af005564: Maurice Vanden Heede - SP; Vanden Heede, Maurice (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) (Oudenaarde) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Maurice Vanden Heede. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"