af016114: Om over te steken - Godi, Bernard; BIVV; Van den Meersschaut, Christian
"Affiche van Bernard Godi uitgegeven in 1992 door het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid voor een sensibiliseringscampagne. Afbeelding: kinderen die op een veilige manier de straat oversteken. Tekst: OM OVER TE STEKEN KIEUS EEN VEILIGE PLAATS, STOP ALTIJD VÓÓR DE STOEPRAND, KIJK UIT EN LUISTER, KOMT ER VERKEER AAN? GEEN VERKEER? — STEEK RECHTDOOR OVER — BLIJF KIJKEN EN LUISTEREN — REN NIET! BELGISCH INSTITUUT VOOR DE VERKEERSVEILIGHEID v.z.w. Haachtsesteenweg 1405 - 1130 Brussel 02/244.15.11. BVVO OOK DE VERZEKERINGSMAATSCHAPPIJEN ZIJN BEKOMMERD OM UW VEILIGHEID! Dankzij de financiële steun van de Beroepsvereniging der Verzekeringsondernemingen (B.V.V.O.) is het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid in staat deze poster te publiceren. Tekenaar: GODI. Verantwoordelijke uitgever: C. VAN DEN MEERSSCHAUT D/1992/0779/46."