Rapporten van de werkgroepen kamperen, leefmilieu, cultuurbeleid, technisch reiscomité en jongeren ([S.l.]: ATB, 1973)
"Werkcongres gehouden te Essen op 31 maart en 1 april 1973Bijvoegsel bij maandblad De Schakel, 1973 nr 4"