af000352: De niet-georganiseerde jeugd en de jeugdtehuizen - sm Het Licht; Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI)
"Affiche uitgegeven in 1966 door het Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) voor de studiedagen De niet-georganiseerde jeugd en de jeugdtehuizen. Tekst: Socialistisch Jeugdleidersinstituut. Nationale studiedagen voor jonge militanten en jeugdleiders. De niet-georganiseerde jeugd en de jeugdtehuizen. Van 29 oktober tot 2 november 1966 te Rijmenam. In samenwerking met de Nationale Dienst voor de Jeugd en Aloso. Inlichtingen: Socialistisch Jeugdleidersinstituut, Keizerslaan 13, Brussel 1 Tel. 02/13.82.70. S.M. Het Licht, Gent 6090. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"