fo029950: Agalev/Groen - De Neef, Eddy
"Kleurfoto genomen tijdens een actie van de Boerenbond bij minister Vera Dua in het Agalev-secretariaat. Dit naar aanleiding van de dioxinecrisis. Brussel 31 augustus 1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"