pk001645: Nieuwjaarswens - Choi Sel Ho; Werelddorp voor Kinderen van Pusan
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een bloemenveld.Tekst : Nieuwjaarswens van Jack Schelfhout. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"