af011709: 500.000 werklozen, 500.000 Vlaams Blok-stemmers. De oplossing is eenvoudig… Geen racisme, geen fascisme, maar jobs! - Socialistische Jonge Wacht (SJW); Slegers, Frank
"FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"