De Tribune van P-TT-Z-LV en Wegvervoer (Brussel: ACOD)
"Voortgezet als: Tribune Post, Tribune Telecom Vliegwezen en Tribune Tram Buurtspoorwegen Autobussen Metro Wijziging titel: (10 sep 1948) De Tribune van P-TT-Z-LV en RLW / (1949-7) De Tribune van P-TT-Z-L"