fo016769: Spaanse burgeroorlog - Corman, Mathieu
"Zwart-witfoto van het bezoek van Négrin en Prieto aan het front van Teruel tijdens de Spaanse burgeroorlog, midden generaal Rojo. Teruel, 21 december 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"