af001781: Gouw Kampioenschappen Juniors. Bonds Kampioenschappen Juniors - Antwerpse Gouw van de Socialistische Turnbond van België
"Affiche uitgegeven in 1963 door de Antwerpse Gouw van de Socialistische Turnbond van België voor turnkampioenschappen. Afbeelding: turner aan de rekstok. Tekst: De Antwerpse Gouw van de S.T.B. zaal Kielpark, telkens te 10h Gouw Kampioenschappen Juniors op zondag 3 februari a.s. Bonds Kampioenschappen Juniors op zondag 17 februari a.s. Inkom: 10 Fr. Het Gouwbestuur. 532. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"