fo031144: Sint-Baafskathedraal Gent - Sacré, Edmond
"Zwart-witfoto van het grafmonument van Bisschop Eugenius Albertus d'Allamont (1609 -1673). Grafmonument van de beeldhouwer Jean Del Cour (1627-1707). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"