fo021035: Internationale Brigade Aalst (1936)
"Zwart-witfoto van één van de groepen Internationale brigadisten (communisten) uit Aalst, voor hun vertrek naar Spanje in 1936. Groepsfoto met o.a. Louis Cornand (bestuurslid KPB Aalst, gesneuveld, 1e rij, 1e v.r.), Schandevijl (2e rij, 1e v.r.) en Staaf Voet (2e rij, 2e v.l.) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"