fo012276: 1 meistoet in Gent - Beheyt, Jules
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de praalwagen Het Woud in de 1 meistoet aan het justitiepaleis (Nederkouter) in Gent op 1 mei 1923. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"