af002356: Thuisverzorging - Socialistische Mutualiteit (1987)
"Affiche uitgegeven in (1987) door Socialistische Mutualiteiten voor thuiszorg. Afbeelding: kleurenfoto van een vrouw in witte jas met tas in de hand naast een auto waarvan de portière half open staat. Tekst: Thuisverzorging verpleegkunde door gediplomeerde verpleegsters. Socialistische mutualiteiten. Thuisverzorging. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"