st001878: Protos - Join For Water, drinkwatervoorziening in ontwikkelingslanden
"Sticker met de tekst: 'Dorst? Voor 1 op 4 mensen is dit drinkwater' en het logo en webadres van Protos. Protos, het latere Join For Water, is een Belgische NGO die sinds 1977 werkt aan een rechtvaardige en duurzame watervoorziening: het omkaderen en begeleiden van projecten waarin de lokale bevolking zélf de oplossingen zoekt en uitwerkt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"