af006650: De Filippijnen - Steunfonds Filippijnen; Filippijnenkomitee; AIB; Internationale Solidariteit; Filippijnengroep Nederland; Lambreghts, Karl
"Affiche uitgegeven in 1984 door het Steunfonds Filippijnen, het Filippijnenkomitee België, de Anti-Imperialistische Bond (AIB), Internationale Solidariteit en de Filippijnengroep Nederland voor solidariteit met de arbeid(st)ers van textielfabriek Artex in de Filipijnen. Afbeelding: mishandeling door Filipijnse politieagenten. Tekst: De Filippijnen. De KMU-staking bij Artex. Als KMU staakt voor meer dan 23 peso's per dag, en Marcos' politie het vuur opent, hebben KMU-stakers recht op internationale solidariteit. KMU Kilisang Mayo Uno, vanguard of the working class. Verantw. uitg.: Karl Lambrechts, Rogierstr. 179, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"