af002490: 't Is geen werk - Jongsocialisten; De Saeger, Luc (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Jongsocialisten (JS Dendermonde) voor een toneelvoorstelling. Afbeelding: zwart-wittekening van een jongeman met hoofd en handen door de openingen van een guillotine (DOP) die zijn stempelkaart toont. Tekst: ORGANISATIE jongsocialisten DENDERMONDE. toneelavond 'T IS GEEN WERK. Gezelschap DE LONT. Inkom 50 fr., 40 fr. voor CJP houders. I.S.M. SYNDIKALE JEUGD ABVV. ZONDAG 28-6-81 potterken dendermonde 20u. Verantw. uitg.: L. De Saeger Oude Vest 4 9330 Dendermonde - vrij van zegel: art. 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"