gou000619: Landschap met huis - Wilchar
"Gouache op karton voorstellend een weids landschap met rechts tussen de bomen en struiken een huisje. Gesigneerd rechtonder: 'Wilchar 67-16'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"