Kabinet Lubbers breekt belofte : Anti-diskriminatiewet opnieuw minstens een jaar uitgesteld - Vivace, Vincenzo (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Vincenzo Vivace Fonds Suzan Daniel (FSD)"