af002286: Sylvain Bogaerts - SP-federatie Aalst
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Aalst) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Sylvain Bogaerts. Tekst: Sylvain BOGAERTS 7e Plaats Provincie SP met z'n allen vooruit VOOR MEER HARMONIE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"