af007919: Makloubee - Drukte; Rode Jeugd; AIB; Demaegd (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door de Rode Jeugd en de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor een etentje. Afbeelding: tekening van twee ogen en een neus. Tekst: 28 juni '86 in Elcker-ick Palestijns etentje vanaf 18u30 MAKLOUBEE + Diareeks over Palestina + Info over 3e wereld-reizen + Exotische drankjes + Overzicht voorbije strijdjaar en zomerplannen van Rode Jeugd + Feestje... voorverkoop: 50 F. kassa: scholieren + 80 F bij, andere + 100 F bij. organisatie: Rode Jeugd en Anti Imperialistiese Bond. ZEEF Drukte 091/24.14.45. v.u.: DEMAEGD, Zondernaamstr. 50, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"