af002289: Laurent Stalpaert - SP; Serbruyns, Roger (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Zottegem) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Laurent Stalpaert. Tekst: Laurent Stalpaert Kamer 3e plaatsvervanger SP met z'n allen vooruit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"