Klassenstrijd : voor de zelfstandige strijd van arbeiders, studenten en scholieren (Brussel: Federatie van Radensocialisten)
"Archief 'Belgische Afdeling van de Vierde Internationale' Periodiciteit: maandelijks Redactie: R. Van Hove (verantwoordelijke uitgever), Amerikalei 210, 2000 Antwerpen Administratie: Journal Libertaire, Kerkstraat 23, St. Gillis 1060 Brussel"