L'Ecole Publique Vaincra : organe officiel du Centre Permanent de Défense de l'Ecole Publique (CPDE) (Bruxelles: CPDE, 1936)
"Beheer:Administratie: CPDE, Maison des Artistes, Grande Place 19, Bruxelles Drukker/Drukkerij: Erasme, rue du Prétoire 65, Bruxelles Vignet: Arbeidersgezin, staande voor de openbare schoolPeriodiciteit: maandelijks"