af008131: Antwerpen - Snelste haven - PVDA; Verwimp, Hugo (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Partij van de Arbeid (PVDA) (België) voor solidariteit met de havenarbeiders in Antwerpen. Afbeelding: vage tekening van een hoofd en gekruiste knoken en tekening van het silhouet van een schip met daarin vier kruisen uitgespaard. Tekst: Antwerpen - snelste haven. 1980 7 doden. 1981 11 doden. 1982 8 doden. Waar blijft de veiligheid? Waar blijft de tewerkstelling? Veiligheidsdelegees per bedrijf! Gemiddelde tewerkstelling: duikt verder beneden 7.000 (alle kategorieën - rekord) overslag van goederen: 84 miljoen ton in '82 (rekord) Hun tonnen, onze tomben. Partij van de Arbeid PVDA-afdeling haven. v.u.: Hugo Verwimp, Jean Volderslaan 41, 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"