Cahier ECOS : mens, energie & milieu - Deklurs, Midas ('s-Gravenhage: Museon, 1987)
"Tekst : Midas Deklurs ; Fotografie : Maarten van de Velde, Sybrand Meijer, Wereld Natuur Fonds ; Cartoons : Alice Blokland ; Illustratie grafieken : Olivia Ettema"