fo021260: Sint-Baafsabdij in Sint-Machariuswijk in Gent - De Visscher, Tom; Hogeschool Gent - Academie voor Schone Kunsten
"Zwart-witfoto van de restanten van de Sint-Baafsabdij in de Sint-Machariuswijk in Gent, 2000-2001. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"