Joseph Jacquemotte : een levensbeeld - Demany, Fernand; Lahaut, Julien (Brussel: Het Volk, 1946)
"door Fernand Demany ; voorwoord door Julien Lahaut Archief Bert Van HoorickBibliotheek François Vercammen"