af005839: Dr. S.J. Loccufier spreekt over economische programmatie in België - Drukkerij Jos Walraet; August Vermeylenkring - afdeling Ronse
"Affiche uitgegeven in 1965 door de August Vermeylenkring Ronse voor een lezing over de economische planning in België door Sylvain Loccufier. Tekst: August Vermeylenkring. Vrijdag 29 oktober 1965 om 19.30 uur. Klein auditorium muziekakademie, Zuidstr. Ronse. Dr. S.J. Loccufier spreekt over economische programmatie in België. Na de uiteenzetting volgt een debat. Jos Walraet. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"