txt000600: Holebi, Café Den Draak, Antwerp Pride ca. 2015
"Fluo roze veiligheidshesje met op beide zijden reflecterende stroken en op de achterzijde het logo van café Den Draak met adres, één van de populairste cafés onder de holebi gemeenschap van Antwerpen. Het hesje werd gedragen door de veiligheidsstewards bij de parade van Antwerp Pride circa 2015. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"