af016512: Zondag 19 juni 1994. Bio binnenste buiten. Open bio bedrijvendag - Zeno; Velt
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche van Jan Van Craesbeeck (Zeno) uitgegeven in 1994 door de Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze (VELT) voor een open bio bedrijvendag. Afbeelding: zon. Tekst: Zondag 19 juni 1994. Bio binnenste buiten. Open bio bedrijvendag. Gratis brochure Vlaanderen 03/353 80 53, Nederland 04978/72063. VELT Vereniging voor Ekologische Leef- en Teeltwijze vzw. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"