Cartoons in het land van de anti-sovjets : ontwerp voor een methodologisch onderzoek naar het vijandbeeld in de Belgische pers (1918-1936) aan de hand van politieke prenten - Podevyn, Jos (Gent: Jos Podevyn, 1991)
"Deel 3 : Corpus van de cartoons uit Le Soir, Vooruit en le XXe SiècleLicentiaatsverhandeling RUG"