Geen voorrang van rechts : verslagboek van de SF-kadervormingsdagen rond extreem-rechts in België - Pelleriaux, Koen; Bilsen, Kaat; Spruyt, Marc (Brussel: SF-federatie voor Progressief Jongerenwerk, 1996)
"Koen Pelleriaux; Kaat Bilsen; Marc Spruyt... et al."