af000996: Lid-voordelenkaart 1985 ABVV - ABVV-Kadetten; Grootaers, Ivan (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door ABVV-kadetten voor ledenwerving. Afbeelding: tekening van het logo van de Kadetten ABVV. Tekst: voor schoolgaande jongeren, NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW de lid-voordelenkaart 1985 te verkrijgen op alle gewestelijke afdelingen of via uw bode. voor schoolgaande jongeren, lees: JONGERENKONTAKT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"