fo010126: Drukte op de oude markt - Waro
"Zwart-witfoto van de (rommel)markt. Oude vrouw probeert enkele spullen te verkopen, 7 september 1940 (Brussel?). Opschrift achteraan: Scène du vieux marché. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"