af001039: Geen cent, geen man, geen wapens voor Moboetoe! Tindemans - Simonet - VdB: medeplichtig - RAL; Corijn, Eric
"Affiche uitgegeven in 1977-1978 door de Revolutionaire Arbeiders Liga (RAL) voor solidariteit met Zaïre. Afbeelding: militairen stappend naar een vliegtuig dat op de startbaan klaarstaat. Tekst: Geen cent, geen man, geen wapens voor Moboetoe! Tindemans - Simonet - VdB: medeplichtig! RAL Revolutionaire Arbeiders Liga. Ver. uitg.: E. Corijn, Washuisstraat 12-14 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"