646.092: Stukken betreffende de werking van BSP-afdeling Nevele. - ABVV-gewest Deinze
"Collection: ABVV-afdeling Deinze; Biografie: De gewestelijke afdelingen van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) groeperen sinds 1945 de ABVV-leden per streek. ABVV-gewest Deinze was dan ook de gewestelijke afdeling van de socialistische vakbond in het arrondissement Deinze. Level of description: File; Series: 646: Archief van ABVV-gewest Deinze"