fo013179: Visverkoopsters in Brussel - Photo Acta (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van visverkoopsters aan het werk in Brussel, 5 december 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"