488.106: Dossier betreffende de stickeractie van 25 april tot 2 mei 1982 - Van Keymeulen, Jacques
"Collection: Van Keymeulen Jacques; Biografie: Jacques Van Keymeulen was lange tijd regio-coördinator van Amnesty International in Gent. Level of description: File; Series: 488.10: Acties en campagnes"