af004052: 25 Minutes To Go - Geypens, Sarah; Union Suspecte; Opsomer, Flore
"Affiche van Sarah Geypens uitgegeven in 2011 door Union Suspecte voor de theatervoorstelling 25 Minutes To Go. Tekst: Union Suspecte & Lantaren/Vensterprodukties. 25 Minutes To Go. V.u. Flore Opsomer, Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent / Foto & ontwerp: sarahshoot.be."