Premier Lubbers keurt discriminatie goed. Homofilie kan reden zijn voor weigeren overheidsbaan - Vivace, Vincenzo (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Vincenzo Vivace Fonds Suzan Daniel (FSD)"