af004015: Studios Kabako - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 2007 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor een dansvoorstelling door Studios Kabako. Tekst: Studios Kabako. Do 4 oktober 2007, € 12 vvk - € 15 kassa. Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Res: 03/248 01 00 – reservatie@zuiderpershuis.be – www.zuiderpershuis.be. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis vzw werkt met de steun van de Vlaamse overheid, de provincie Antwerpen, de stad Antwerpen en DGOS Belgische Ontwikkelingssamenwerking. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 • Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"