Sociale ongelijkheid in de gezondheidszorg en de maximumfactuur - Hayen, Natacha (Hasselt, 2003)
"Natacha Hayen BMLIKEindwerk Hogeschool Limburg, departement sociaal-agogisch werk, maatschappelijk werk. Fotocopie."