fo018680: Binnenscheepvaart (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van enkele binnenschepen die een blokkade vormen tijdens de grote algemene staking van 1936. Gent, 6 juli 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"