Een kritische analyse van het gemeentelijk "Noord-Zuidbeleid" in West-Vlaanderen - Vanhuyse, Eva ([Gent]: Universiteit Gent, 2000)
"Eva Vanhuyse Scriptie, Gediplomeerde in de Aanvullende Studies Ontwikkelingssamenwerking Optie Recht en Bestuur, UGent"