fo003555: Bestuur harmonie Vooruit op bezoek in de abdij van Orval
"Zwart-witfoto van het bestuur van de harmonie Vooruit op bezoek in de abdij van Orval van 19 tot 22 juli 1931. Groepsfoto met o.a. Jef Van der Meulen en abt Vercruyssen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"