pk002277: Arbeidershogeschool te Brussel, la session française - Presto
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de Arbeidershogeschool te Brussel, schooljaar 1921-1922 met Hendrik de Man als directeur, 1e rij P.H. Spaak als lesgever, Z. Katchékowa, H. De Man, J. Bernier, M. Buset, verder o.a., : Hélène Denis, Denise Durant FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"