fo028220: Les Halles, Légumes - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een vrouw in bovenaanzicht die gebukt iets opraapt van de grond met naast haar 2 mannen met een kar. De hallen, Parijs. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"