fo013768: Stoet ter gelegenheid van 50 jaar TACB - De Vogelaere, Achille (1948)
"Zwart-witfoto van kinderen in de stoet ter gelegenheid van 50 jaar TACB (textielarbeiderscentrale) in Gent, 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"